GERİ SAYIM BAŞLADI

TBD Antalya Şubesi tarafından düzenlenen Turizm Teknolojileri Günleri’nin 6.sı bu yıl yine bilişim ve Turizm duayenlerini 22 Ekim 2021 Cuma günü Antalya Hotel SU’da buluşturuyor.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Etkinliğin bu yılki platin sponsorluğunu; FixCloud, VEEAM ve Protalya firmaları birlikte üstenliyor. Aynı zamanda teknoloji sponsorluğunu VodaFone Business’ın yapacağı etkinliğimizin bu yıl altın sponsorları da HP-Aruba, Trevi- Dell Technologies olacak.

‘Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Sloganı ile gerçekleştirilecek etkinliğimizde,  Teknoloji ve Turizmin Sektörlerinin lideri konumunda olan sponsor konuşmacılarının yanı sıra, TBD Genel Başkanı Rahmi AKTEPE, TBD Antalya Şube Başkanı Ersen GENÇASLAN yer alacak.Turizmde Oyunlaştırma konu başlığı altında Ercan Altuğ YILMAZ,Database Hizmetleri ve Hibrit Bulut çözümleriye Ömer ÇOLAKOĞLU, Teknoloji ve Turizmde Robot kullanımı konu başlığında DR. Özgür AKIN yer alıyor.


Foto Arşiv: ( 5.Turizm Teknolojileri Günleri )

Etkinlikte, bu yıl ilk defa düzenlenecek Turizme Yön verenler panelinde  AKTOB Başkanı DR. Erkan YAĞCI, Anatolity Vakıf kurucusu DR. Cem KINAY, San Turizm Software Yönetim Kurulu Başkanı Erol TÜRK, Otelcilik Sektör danışman Timuçin DİŞ yer alacak.
 E-Spor ve Bilinmeyenler Panelinde ise Galakticos kurucusu Serdar Ekrem ŞİRİN, Lokum Games Operasyon Koordinatörü Alişan ÇAĞLAR, Rixos Otelleri Pazarlama Direktörü Yakup AKSOY, Akdeniz Üniversitesi E-Spor Topluluk başkanı Berk DENGİZ, TBD Antalya Başkan Yrd. Cem BAŞER sunumlarıyla bizlerle olacaklar. Etkinliğe 700'den fazla bilişim profesyonelinin katılımı bekleniyor.

Moderatörlüğünü tasarımcı ve eğitmen ve bilişim uzmanı Emrah KOZAN’ın gerçekleştireceği etkinliğimizde, turizm, bilişim ve teknoloji dolu bir gün sizleri bekliyor olacak.40 Teknoloji Firmasının ürünlerinin de kendilerine ayrılan alanda tanıtılacağı etkinlik ücretsiz olup,  katılım için www.turizmteknolojilerigunu.com linkinden kayıt olunması yeterli olacak.


Foto Arşiv: ( 5.Turizm Teknolojileri Günleri )

Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Sloganı ile gerçekleştirilecek olan etkinlik sonrasında , tüm katılımcılara  hatıra ormanı oluşturulup  fidan dikimi gerçekleştirilecek.