GENEL MÜDÜR BURAK ORKUT: 'GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ!'

Halil Öncü’ye açıklamalarda bulunan Burak Orkut, kâbus gibi başlayan sezonun sonunda gelinen noktanın ümit verici olduğunu söyledi.

GENEL MÜDÜR BURAK ORKUT: 'GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ!'

ARMAS Grup bünyesinde Tekirova’dan Göynük’e kadar bölgede bulunan 8 otelden birisi olan ve Göynük’te yer alan Fun & Sun Family Comfort Beach Resort’un Genel Müdürü Burak Orkut sezon değerlendirmesi yaptı.

Halil Öncü’ye açıklamalarda bulunan Burak Orkut, kâbus gibi başlayan sezonun sonunda gelinen noktanın ümit verici olduğunu söyledi. Burak Erkut yaptığı açıklamada “ Kelimenin tam anlamıyla kabus gibi başlayan bir sezon oldu. Ne olacağını bilemedik. Aslında sezona çok büyük umutlarla girmiştik. Bu dönemde Rusya’nın getirmiş olduğu uçak yasağı, beraberindeki kara bulutlar hepimizi inanılmaz bir belirsizliğin içine itti. Başlangıçta kimse ne olacağını kestiremiyordu. Öyle ki defalarca erteledik ve birkaç gün önceden otellerin açılmasına karar verdik. Sonuçta bu korkuları düşünecek olursak, geldiğimiz nokta hakikatten çok iyi. Çünkü biz mayıs sonu itibarı ile tesislerimizi açmaya başladık. Haziran ayı içerisinde toparladık ve ondan sonra da çok güzel Temmuz ve Ağustos dolulukları geçirdik. Aynı şekilde Eylül’de devam etti. Ekim ayından da ümitliyiz. Tabii iki iç senesine baktığınızda rakamlar düşünüldüğü gibi değil ama sezon öncesi o kara bulutları değerlendirdiğiniz zaman geldiğimiz nokta ümit verici. Bu yüzden önümüzdeki seneye çok daha umutla bakıyoruz. Pandemi tedbirleri ile yaşıyoruz ve bu bize iki senede çok büyük bir tecrübe oldu. Tüm tesisler yapacaklarını biliyor. Nasıl davranması gerektiğini biliyor. İşin güzel tarafı gelen turistler de biliyorlar nasıl yaşayacaklarını ve neyle karşılaşacaklarını.”dedi.

2022 yılının çok daha iyi olacağına inandığını ve  çok daha ileriye dönük bize ümit dolu olduklarını belirten Orkut “Buna yönelik bütün planlamalarımızı yapıyoruz. Tesislerimizde bir takım renovasyon çalışmalarımız var. Çünkü çıtayı ne kadar yükseltebilirsek,  gelirlerimizi de o kadar arttırabileceğimizi biliyoruz. Geleceğe umutla bakıyoruz.”dedi.

Sezonun uzayıp uzamayacağı sorusunu da yanıtlayan Genel Müdür Burak Orkut, “Sezonun uzaması konusunda öngörülerimiz ekim sonuna kadar diyebilirim. Tabi kışın operasyona devam edebilmek için bir takım şartlar var. Bunlar arasında, toplantı salonları, tesislerin kışa yönelik olabilmesi önemli. Bizim pek çok tesisimiz yaza uygun tesisler. O yüzden ekim sonu itibarı ile en geç kasım ayı ilk haftası itibarı ile kapamak durumundayız. Toplantı salonlarımızın olduğu bazı tesislerimiz var, bunda belirleyici olan gelen talepler olacak. Bu taleplerin o operasyona değip değmeyeceği olacak. Burada işin maddi durumu önemli. “diye konuştu.