GENEL MÜDÜR AHMET KORKUT OLDU

Yatırımlarına ara vermeden devam eden, Türkiye’nin en hızlı büyüyen yerel otel zinciri Elite World Hotels’in 6 Eylül 2018 tarihinde misafirlerini ağırlamaya başlayacağı Elite World Asia Hotel’in Genel Müdürü Ahmet Korkut oldu.

Anadolu Yakası’nda iş merkezlerinin hızla gelişen bölgelerinden olan Küçükyalı’da E-5 üzerinde ihtişamlı mimarisi ile dikkat çeken Elite World Asia Hotel’in Genel Müdürlüğü görevine Ahmet Korkut getirildi. Elite World Asia Hotel, deniz ve Adalar manzarası eşliğinde 350 konforlu odası, toplam bin 500 kişi kapasiteli bir balo ve son teknolojiye göre dizayn edilmiş 11 ayrı toplantı salonu ve toplantılara getirdiği BtoH (Business to Happiness) konsepti ile bölgede büyük bir farklılık ve farkındalık yaratıyor.

Profesyonel kariyerine Bentley Hotel Istanbul’da Ön Büro Amiri olarak başlayan Ahmet Korkut, 15 yılı aşkın sürede Movenpick Hotel, Kaya Ramada Plaza ve Wydnam Grand İstanbul gibi otellerde çeşitli görevler üstlendi. 2016 yılından bugüne kadar ise Radisson Blue Hotel Pera Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Kariyerine Elite World Hotels ile devam etmekten mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Korkut, Elite World Asia Hotel’in Anadolu Yakası’nın en önemli buluşma merkezlerinden biri olacağını ifade etti.