GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA İYİ BİR SEZON GEÇİRİYORUZ!

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Kemer Çamyuva’da yer alan Lucida Beach Hotel Genel Müdürü Erhan İleri yaptığı açıklamasında, geçen seneye göre daha iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.

GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA İYİ BİR SEZON GEÇİRİYORUZ!

Doluluklarda ve fiyatlarda bir yükselme olduğunu ifade eden İleri, “Geçen seneye göre doluluklarımızda, satış fiyatlarımızda bir yükselme söz konusu. Daha iyi bir durumdayız. Ama tabii ki, bu iyi durumda derken neye göre iyi durumda bu tartışılabilir. Aslında bunun üzerine konuşmak lazım. Bu yıl 2014 ya da 2015 yılına göre iyi değil. 2017 yılına göre biraz daha iyiyiz. İnşallah 2019 yılı daha iyi olur” dedi.

Kemer’in ‘Küçük Moskova’ olarak adlandırıldığını da dile getiren Erhan İleri, Rus turist yoğunluğundan bahsederken, “Malum Kemer, adı üzerinde küçük Moskova ve Rus ağırlıklı bir bölge. Otelimizde % 90 oranında Rus misafirimiz var. %5 iç pazarı ile kalanı da Balkan Ülkelerinden gelen misafirlerimizden oluşuyor. Fiyatlarımız 2017’e göre biraz daha yükseldi. Fiyatların istediğimiz noktaya geldiğini söyleyemeyiz. Misafir memnuniyeti odaklı olarak bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hizmet kalitemizi arttırdıkça fiyatlarda kademe kademe yükselecek” dedi.


Kemer Çamyuva’da yer alan Lucida Beach Hotel Genel Müdürü Erhan İleri Turizm Yazarı Halil Öncü'ye yaptığı açıklamasında, geçen seneye göre daha iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Kendileri için yerli turistin her zaman önemli olduğunu da dikkat çeken Erhan İleri, “ Yerli turisti tabii ki bölgemize davet ediyoruz. İç Pazar misafirlerimiz bizim için vazgeçilmez. 2016 yılında uçak krizinden sonra iç pazarın ne kadar önemli ve vazgeçilmez olduğunu anladık. O yıl tüm tesisler iç pazara dönmüşlerdi. Açıkçası onlar sayesinde ayakta kalmıştık. Dolayısı ile iç pazarı seviyoruz” diye konuştu.