FİRUZ BAŞKANIN ÜSTÜN GAYRETİNİ VE ÇALIŞMALARINI GÖRÜYORUZ!

Halil ÖNCÜ-İSTANBUL TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, son dönem bölgelerinde yapılan seçimle Başkanlığa seçilen Yöre Temsil Kurulu Başkanları ile İstanbul’da bir araya geldi.Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı. Perçin, " Sayın Başkanımız Firuz Bağlıkaya’nın mesleğimizin daha değerli hale dönüşmesi için üstün gayretini ve çalışmalarını görüyoruz.Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Başkanı olarak da, yakın ilgisinden dolayı sayın Başkanımız Firuz Bağlıkaya’ya teşekkür ediyorum"dedi.

Toplantıda YTK Başkanları ve Yönetimlerinin çalışma alanları, bölgelerinin sorunları, önerileri, istekleri konuşuldu. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, toplantı sonrası Yöre Temsil Kurulu Başkanları ile tek tek ilgilenerek, bölge temsilcilerinin TÜRSAB adına çok büyük bir görev yaptıklarını söyledi.

Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı. Rıza Perçin toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “ TÜRSAB tarafından planlanan YTK ( Yöre Temsil Kurulu )  Başkanları toplantısını Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirdik. Oldukça yararlı bir toplantı oldu. Toplantıda her şeyi konuştuk. Sayın Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu ve YTK Başkanları bölgelerinin sorunlarını, önerilerini, isteklerini ilettiler. Bölgemiz adına üyelerimizin mesajlarını kendilerine ilettik. Sayın Başkanımız Firuz Bağlıkaya’nın mesleğimizin daha değerli hale dönüşmesi için üstün gayretini ve çalışmalarını görüyoruz. Daha önce sümen altı edilen bu nedenden dolayı da biriken sorunları merkez yönetim ile birlikte koordineli bir şekilde çok çabuk aşabileceğimize de inanıyoruz. Ve inanıyorum ki, böylece çok daha değerli hale geleceğiz. Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Başkanı olarak da, yakın ilgisinden dolayı sayın Başkanımız Firuz Bağlıkaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.