FİRUZ BAĞLIKAYA: SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE AŞARIZ!

TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya, Marmaris’te sektör temsilcileriyle bir araya geldi. “Türkiye’de güven ve huzur istikrarlı şekilde arttığında, turizmde yeni rekorlar da gelir” açıklamasında bulundu.

FİRUZ BAĞLIKAYA: SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE AŞARIZ!

Düzenlenen yemeğe katılanlar arasında yer alan TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Esin, “Sektörümüzün temsilcilerinin dayanışmalarını artırmak ve sorun ile çözümleri görüş alışverişiyle çözmek amacıyla bir aradayız. Sektörden kazandığımız gelirlerimizin sağlıklı ve yüksek olması için ortak akılla sorunları çözmeliyiz. El birliğiyle her sorunu aşabiliriz” dedi.

Bağlıkaya:” 2019 turizm sezonu çok iyi başladı. Avrupa pazarında belirsizlik sürüyor. Turizm sektörü, günlük gelişen olaylardan etkileniyor. Türkiye’de güven ve huzur sürdükçe yeni rekorlar gelecektir.

TÜRSAB, Kremlin görüşmesinde Rusya Devlet Başkanı Putin’den talep Etti. Rus polislere Türkiye’de tatil izni çıktı.

Moskova’da gerçekleştirilen Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi’nin 8’inci toplantısına Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya da katılmıştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in iş dünyası temsilcilerini dinlediği toplantıda TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Rusya ile Türkiye arasındaki turizm hareketini gerçekleştiren seyahat acentelerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirmişti.TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya o toplantıda; Türkiye’nin,Rusya İçişleri Bakanlığı mensuplarının tatil amaçlı olarak gitmesine izin verilen ülkeler arasında yer almadığını gündeme getirmiş. Rus yetkililerden asker, polis ve güvenlik görevlisi olarak görev yapan kamu görevlilerinin, seyahat kısıtlanmasının kaldırılması yönünde de taleplerini iletmişti.