EMIRTAES ABD UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Dünya çapındaki yolcularına Dubai üzerinden daha fazla seyahat seçeneği ve gelişmiş bağlantı imkanı sunan Emirates, ABD ağını daha da genişleterek, 2 Haziran 2021'den itibaren Orlando'ya tekrar haftada dört uçuş gerçekleştirmeye başlayacağını duyurdu.

EMIRTAES ABD UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Emirates, Orlando ile birlikte, Boston, New York (JFK), Los Angeles, Chicago, Washington D.C, Seattle, Dallas, Houston, San Francisco ve Newark (Haziran) dahil, ABD'deki 11 noktaya haftada 60'ın üzerinde sefer gerçekleştirecek.

Havayolu böylece büyümekte olan kararlılığının yeniden altını çizerek Orta Doğu, Batı Asya ve Afrika'dan yola çıkan veya bu noktalara seyahat eden yolculara Dubai üzerinden aktarma imkanı sunuyor. Emirates yolcuları, şirketin Jetblue ve Alaskan Airlines ile yaptığı ortak uçuş anlaşmalarıyla, ABD'deki diğer şehirlere kesintisiz erişime sahip olacak.

Orlando kalkışlı ve varışlı uçuşlar, Emirates’in Business sınıfında 38 tamamen yatağa dönüşebilen koltuk ve Ekonomi sınıfında 264 ergonomik tasarımlı koltuk sunan iki sınıflı Boeing 777-200LR uçağıyla haftada dört kez gerçekleştirilecek.  Emirates'in EK219 sefer sayılı uçağı Dubai'den 08:55'te kalkarak 16:30'da Orlando'ya varacak ve EK220 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Orlando'dan 21:00'de kalkarak ertesi gün 19:10'da Dubai'ye iniş yapacak.