DTO ANTALYA ŞUBE BAŞKANI AHMET ÇETİN: BUGÜNDEN İTİBAREN SEN, BEN YOK BİZ VARIZ!

DTO ANTALYA ŞUBE BAŞKANI AHMET ÇETİN: BUGÜNDEN İTİBAREN SEN, BEN YOK BİZ VARIZ!


İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin yeni başkanı olan Ahmet yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma temposu ile bugünlere geldiklerini belirterek, artık sen ben diye bir şeyin olmadığını Biz olduğunu söyledi. Çetin, “Başarı ile tamamladığımız seçimlerimizde bize destek olan ekip arkadaşlarımıza, sektördeki tüm üye arkadaşlarımıza herkese teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren sen, ben yok biz varız. Tüm üyelerimize gereken hizmeti sunacağız.  Sorunların çözülmesi adına tüm üyelerimizi tek tek arayıp, ziyaretler gerçekleştirerek görüşlerini alacağız. Seçim süreci geçti, artık önümüze bakacağız” dedi.



Bölge ziyaretleri ile yerinde çözüm yolu arayacaklar

Sektörün içinden gelen birisi olduğunu da dile getiren Ahmet Çetin, “Tüm ekibimizle birlikte bütün bölgeleri ziyaret ederek, sorunları yerinde görmeye ve çözüm yolları bulmaya çalışacağız. Bugünden itibaren seçim bitti. Hiçbir zaman ayırım yapmadan tüm üyelerimize aynı mesafede hizmet vereceğiz. Herkese eşit mesafede yaklaşacağıma söz veriyorum. Herkes çok rahatlıkla odamıza gelebilir, bizleri ziyaret edebilir sorunlarını iletebilir. Kapımız herkese açık. Sektör bizim sektörümüz. Kutlamak için çok sayıda ziyaretçimiz Odamıza geliyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Meclis toplantımızı gerçekleştireceğiz. Meclis Başkanlığı ve yönetim kurulu dağıtımını yaptıktan sonra acil olan problemlerle ile start vereceğiz” dedi.



İstanbul’dan Antalya’ya büyük destek bekliyoruz!

IMEAK Deniz Ticaret Odası başkanlık seçimini destekledikleri Hepimizin Odası Hareketi Lideri Tamer Kıran’ın kazandığına dikkat çeken Çetin, “Dün İstanbul seçimleri için yoğun bir katılım ile İstanbul’daydık. Seçimler bizim adımıza muhteşem geçti. Hepimizin Odası Hareketi’nin lideri Tamer Kıran’ın kazanması Antalya Şubesi olarak bizi çok onurlandırdı ve mutlu etti. En az kendi seçimimiz kadar hata daha fazlası sevindik. Sayın Tamer Başkanımız ile de görüştük. Kendisi ile çalışacağımızdan dolayı çok mutluyuz. Şube olarak kendisini tebrik ediyoruz. Antalya’mıza çok büyük destek vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.