DOUBLETREE BY HİLTON İSTANBUL ESENTEPE KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de açıyor.

DOUBLETREE BY HİLTON İSTANBUL ESENTEPE KAPILARINI AÇIYOR

Üçü süit olmak üzere toplam 104 odasıyla misafirlerini ağırlayacak olan otel, ayrıcalıklı konumuyla başlıca iş ve alışveriş merkezlerine kolay erişim imkanı da sunuyor.

Bulunduğu her ülkede hayatlara dokunan, yaşam standartlarına bambaşka bir boyut kazandıran Hilton, İstanbul’daki en yeni oteli DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe’nin kapıları bugün misafirlerine açıyor. Esentepe, Şişli’de bulunan 104 odalı otel, Hilton’un önde gelen markalarından biri olan DoubleTree by Hilton bünyesine eklenen son oteli konumunda bulunuyor. Geçmişte “Biz Cevahir İstanbul” olarak bilinen otel, Hilton ve Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi arasında imzalanan sözleşmesinin ardından DoubleTree by Hilton olarak hizmet vermeye başlayacak.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe otelinin Genel Müdürü İnan Doğan “Hilton’un sunduğu DoubleTree’nin misafirperverliğini İstanbul’un canlı iş ve alışveriş bölgesi olan Şişli’ye getirdiğimiz için çok mutluyuz. Misafirlerimizi, sembolümüz olan eşsiz DoubleTree kurabiyemiz ve Hilton’un itinalı hizmeti ile karşılayacağız.”

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe, zarif dekorasyonu, üçü süit olmak üzere toplam 104 odasıyla misafirlerini ağırlayacak. Ücretsiz Wi-fi, kapalı bir havuzu içeren modern sağlık kulübü, Türk hamamı, fitness merkezi ve donanımlı Spa tesisinin yanı sıra, son teknoloji ile donatılmış 6 adet toplantı odası bulunan otel, Dünya mutfağının yanı sıra Türk mutfağından lezzetlere de yer veren Zeytinyalı restoranıyla da misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Gayrettepe metro istasyonunun yakınında, İstanbul şehir merkezinden birkaç dakika mesafede konumlanan DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe, şehrin gözde alışveriş merkezlerine, seçkin restoranlara, eğlence merkezlerine ve iki büyük futbol stadyumuna yakınlığı ile göze çarpıyor.

Otel; Taksim Meydanı, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Cevahir Alışveriş Merkezi, Kapalı Çarşı ve Boğaziçi Kıyıları gibi İstanbul’un keşfedilmesi gereken noktalarına son derece yakın bir konumda bulunuyor.