DÖRT ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

Mandarin Oriental, Bodrum 9 Ekim 2021’de gerçekleştirilen ve uluslararası ölçekte sektörün en prestijli ödüllendiren biri olarak kabul edilen 2021 World Luxury Awards ödül töreninde toplamda dört ödüle layık görüldü.

DÖRT ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

Mandarin Oriental, Bodrum, hizmet vermeye başladığı 2014 yılından bu yana, sektörün en saygın ödüllerinin sahibi olarak başarısını sürdürüyor.  Yeşil ile mavinin buluştuğu lüks resort’ta; birçoğu sonsuzluk havuzunu içinde barındıran oda, daire, süit ve villalar, iki eşsiz kum plajı, dünya mutfaklarından muhteşem lezzetler sunan restoran ve barların yanı sıra, hem ruhu hem vücudu dinlendiren ödüllü The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum bulunuyor.

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, konuyla ilgili düşüncelerini, “Muhteşem bir ekibin yüksek hizmet kalitesine adanmış özverisinin bu gibi seçkin ödüllerle taçlandırılması bize tarifsiz bir gurur ve mutluluk yaşatıyor. Misafir memnuniyetinde ve deneyiminde üstün çaba göstererek Mandarin Orieantal, Bodrum markasını yaratan tüm ekibime içtenlikle teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki başarılarımız her daim artacak ve Ülkemizi global alanda en üst düzeyde temsil etmeye devam edeceğiz.” sözleriyle dile getirdi.

2021 World Luxury Awards’da Mandarin Oriental, Bodrum’un aldığı ödüller:

Mandarin Oriental, Bodrum

    Türkiye’deki En İyi Lüks Düğün Destinasyonu

The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum

    Bölgesel Seviyede En İyi Lüks Resort Spa’sı

Blue Beach Club & Bar:

    Türkiye’deki En İyi Akdeniz Mutfağı

Mandarin Bar:

    Avrupa’daki En İyi Eşsiz Lüks Deneyim