DOĞAL TATİLİN ADRESİ ‘KADİR’İN AĞAÇ EVLERİ’

Halil ÖNCÜ ( OLİMPOS ) - Antalya'nın Kumluca ilçesi Yazır köyü sınırları içerisinde bulunan Olimpos, doğal yapısı ile şehir stresinden uzak bir tatil yapmak isteyenlerin adresi oluyor.

DOĞAL TATİLİN ADRESİ ‘KADİR’İN AĞAÇ EVLERİ’

Bölgenin turizmdeki başlangıç isimlerinden Kadir'in Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya yeni bir yaz sezona merhaba dediklerini ve doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenleri Olimpos’a beklediklerini söyledi.

Doğayı koruyalım, doğa da bizi kucaklar!

Kadir'in Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya,güzel bir kış geçirdiklerini belirirken, doğanın her zaman korunması gerektiğini söyledi. Kadir Kaya, “  Güzel bir kış geçirdik. Bölgemiz özellikle Avrupa’nın en iyi tırmanış noktalarından birisi haline geldi. Şu anda doğa sporlarının merkezi konumuna oturduk. Yeni rotalar açıyoruz. Hiç beklemediğimiz ülkelerden dahi bölgemize gelen misafirlerimiz var. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Örneğin, önceki gün İnternetten rezervasyon yaparak Filipinler’den gelen 20 kişilik turist grubunu ağırladık. Değişik ülke insanlarını burada ağırlamaktan mutlu oluyorum. Onlar ile tanışmak, ülkemizin örf ve adeti ile beraberce paylaşmak çok güzel. Doğa bu. İnsanı kendisine çekiyor. Turizmde esas sunmamız gereken ve devamlılık arz eden sürdürülebilir temelleri bu şekilde olmalı ve devam etmeli. Bu işten çok ekmek yiyeceğiz. Sadece doğayı katletmeyelim, betona boğulmayalım. Yolları bozmayalım. Özellikle yol kenarlarını çöplük haline getirmeyelim. Doğayı koruyalım, doğa da bizi kucaklar"dedi.

Hamakta yoga başladı…

Yaz sezonunun açılması ile birlikte aktivitelerinde başladığını dile getiren Kadir Kaya, tüm akitivitelere ek bu yıl Hamakta Yoga ya da başladıklarını söyledi. Kaya, “ Şu anda dalış okulumuz start verdi.Kaya tırmanışı etkinliklerimiz devam ediyor. Kanomuz yine devam ediyor. Bu arada bu sene hamakta yoga başlatıyoruz.  Yürüyüşlerimiz devam ediyor”