DİVAN İSTANBUL'DA RISOTTO GÜNLERİ

Türk ve Akdeniz Mutfağı’nın seçkin spesiyallerinin sunulduğu, İstanbul’un en önemli lezzet duraklarından biri olan Divan Lokanta’da; İtalyan Executive Şef Giancarlo Gottardo’nun eğitmenliğinde risotto yapım kursuna katılabilir, bir ay boyunca pirincin en lezzetli tariflerini ve sırlarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca Divan Lokanta ve Divan Publarda bu lezziz tariflerin tadına varabilirsiniz.

Divan Lokanta, Mart ayı boyunca risotto yapımını öğrenmek ve birbirinden lezzetli çeşitlerini tatmak isteyenlere ev sahipliği yapıyor. Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo’nun eğitmenliğinde yapılacak olan kursta, risotto yapımının incelikleri, pirincin risottoya dönüşümündeki püf noktaları ve leziz sırlar ile benzersiz tarifler aktarılıyor. Risotto yapımı kursu,  2 Mart Cumartesi günü başlıyor ve Mart ayı boyunca devam ediyor. Katılımın 15 kişiyle sınırlı olduğu kurs, her Cumartesi 12.00 – 14.00 saatleri arasında Elmadağ’da bulunan Divan Lokanta’da gerçekleştiriliyor. Katılımcıların hem risotto yapımını öğrenecekleri hem de yaptıkları leziz yemekleri tadabilecekleri kursun katılım bedeli ise 85 TL.
Risottoyu yalnızca tatmak isteyenler için ise, tüm ay boyunca Divan Lokanta’nın ve tüm Divan Pubların menüsünde birbirinden nefis 5 farklı spesiyal sunuluyor.  Badem, roka ve pesto soslu; kuşkonmaz ve safranlı; siyah mürekkep ve brokolili, Akdeniz stili ve porçini mantarlı risotto çeşitleri, pirincin gurme halini sevenleri bekliyor.