DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERLERİ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

Yeni seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan FiruzBağlıkaya;Genel Kurulun ertelenmesinden bu yana birçok haksızlığa uğradıklarını ancak buna rağmen daha da güçlenip, kenetlenerekyollarına devam ettiklerini belirtti.



Güvenlik sağlanamayacağı gerekçesini öne sürerek seçimi erteleyen mevcut yönetimin hala yetkilerini kullanmaya çalıştığına da değinen Bağlıkaya, Değişimi isteyenBYK başkanlarını hukuktan yoksun bir şekilde görevden alınmasını ise kınadı.

FiruzBağlıkaya, seçime katılımın az olması için yeni hazirun listesi oluşturma yoluna gidildiğini ancak bu anlamdaki hayallerin boşa çıkacağını ifade etti.

Başaran Ulusoy adaylıktan çekildikten sonra yeni başkan adaylarının ortaya çıkmasını doğal karşıladıklarını söyleyen Başkan adayı, Hasan Erdem ile olan güç ve fikir birlikteliklerinin ise devam ettiğini vurguladı.



Kimse ile husumetleri olmadığının altını çizen Bağlıkaya, amaçlarının sektörün sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmak ve geleceğe hazırlayacak projeleri hayata geçirmek olduğunu vurguladı.
Başkan adayı, üye aidatlarla ilgili sıkıntının ise mevcut yönetimin sorumluluğunda yaşandığını, ancak yönetime geldiklerinde bu anlamda çeşitli kolaylıklar sağlayacaklarını ve aidatları düşüreceklerini söyledi.

Tüm Türkiye’den gelen 150’ye yakın lider, aynı heyecan ve azimle Değişimi gerçekleştireceklerini sözünü verdiler.