CORENDON AIRLINES 2018-2019 KIŞ TARİFESİNİ AÇIKLADI

Corendon Airlines, 2018-2019 kış sezonunda Almanya’dan Antalya ve Hurghada’ya düzenleyeceği uçuş programını tur operatörleri ve acenteler ile paylaşırken bu pazara kış dönemi için sunacağı koltuk sayısını 280 bin olarak açıkladı. Tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile split charter ve direk satış modelleri ile işbirliği yaparak operasyon yürüttüğü Alman pazarında altıncı sezonuna girmeye hazırlanan Corendon Airlines’ın Ticaret Müdürü Mine Aslan, bu yıl Alman pazarından umutlu olduklarını belirterek pazara geçen sene aynı döneme göre 2 kat daha fazla koltuk sunduklarını belirtti.

Aslan konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “2018-2019 kış sezonunda Almanya’nın 10 meydanından Antalya’ya haftada 20 uçuş düzenleyeceğiz. Bunun yanı sıra, ilk kez 2017 senesinde Almanya’nın 5 şehrinden Mısır’ın Hurghada şehrine başlattığımız uçuşlarımızı, 2018-2019 kış sezonunda Almanya’nın 6 şehirden 11 sefere çıkaracağız.”

“Avrupa’dan Hurghada’ya talep artıyor”
Mine Aslan, “Mısır, son yıllarda sadece Almanların değil birçok Avrupa ülkesinin kış tatili için tercihi. Bu kış 2 uçağımızı Hurghada’da base edeceğiz ve bu şehre Almanya’dan yapacağımız seferlerin dışında Avusturya’nın Viyana şehrinden de her Cumartesi uçacağız. Ayrıca, Hollanda, Belçika, Polonya, Litvanya, Estonya, Letonya ve Çekya gibi ülkelerden de Hurghada’ya full charter uçuşlar düzenleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

2018 yaz sezonunda da Alman pazarına Antalya, Hurghada ve Girit destinasyonları için toplam 620 bin koltuk arz eden Corendon Airlines, yeni şirketi Corendon Airlines Europe ile Alman partnerlerinin farklı destinasyon taleplerine çözümler sunarken kış operasyonları ile pazardaki pozisyonunu sağlamlaştırıyor.

Corendon Airlines Almanya 2018-19 Kış Tarifesi

Almanya-Antalya Uçuş Planı

01.11.2018 – 11.04.2019 arası

Erfurt: Her Perşembe

Hamburg: Her Perşembe, Pazar

Hannover: Her Pazartesi, Cuma, Cumartesi

Düsseldorf: Her Çarşamba, Cuma, Pazar

Leipzig: Her Çarşamba, Cumartesi

Nürnberg: Her Pazartesi, Cuma

Paderborn: Her Cumartesi

Dresden: Her Cumartesi

Stuttgart: Her Çarşamba, Pazar

Berlin Tegel: Her Salı, Cuma, Pazar

Almanya-Hurghada Uçuş Planı

28.09.2018-30.04.2019 arası

Köln-Bonn: Her Pazartesi, Perşembe

Bremen: Her Salı, Cuma

Dresden: Her Perşembe

Leipzig: Her Çarşamba, Cumartesi

Berlin Tegel: Her Pazartesi, Cuma

Hannover: Her Çarşamba, Pazar

Viyana (Avusturya): Her Cumartesi