ÇOCUKLARA YAZ SONU TATİL ÖNERİLERİ

Okullar yakında açılacak. Ancak henüz tatile gidememiş olan aileler veya gitmiş olsalar da henüz tatile doymamış çocuklar var… Ufaklıkların enerjilerini yeni eğitim yılından önce atmaları hem ebeveynlerini hem de onları rahatlatacak. Seyahat sitesi momondo, Kurban Bayramı’nda kalabalıktan uzak, çocuklarınızla sakin bir tatil geçirmek isteyen aileler için destinasyon önerileri hazırladı.

HER ÇOCUĞUN RÜYASI DISNEYLAND

Disneyland birçok çocuğun hayallerini süslüyor ve Disneyland eğlence merkezlerinin en ünlülerinden biri de Paris yakınlarında bulunuyor. Sonbahara girmeden önce, yaz mevsiminin son güzel havalarının tadını çıkarabileceğiniz Fransa’nın başkentinde çocuklarınıza unutamayacakları bir deneyim yaşatırken, siz de çocukluğunuza dönebilirsiniz.

GRİ LONDRA’DA RENKLİ BİR TATİL

Çocuklarla rahat bir tatil için bir diğer alternatif ise muhteşem mimarisi ile Londra. Eğer yağmura aldırmıyorsanız, yılın her dönemi onlarca aktiviteye ve etkinliğe ev sahipliği yapan şehirde kendinize göre bir şey bulamamak imkansız. Çocuklar için ayrı bölümleri olan müzelerden su havuzlarına, rahat rahat koşturabileceğiniz parklardan tiyatrolara şehirde çocuklar için yok yok.

HOBBİT KÖYLERİNİ KEŞFEDİN

Uzak, ancak Türkiye’deki mevsimden farklı mevsimi yaşayan Avustralya’da çocuklarınızla muhteşem bir deneyim yaşamak istemez misiniz? Kangurulardan koalalara, küçük penguenlerden adlarını dahi bilmediğiniz birçok hayvanı yakından görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sonrasında ziyaret edeceğiniz Warner Bros film stüdyoları ve Yeni Zelanda’daki Hobbit köyleri ise çocuklarınıza unutamayacakları anlar yaşatacak.

BİRAZ MACERA

Yaz kış güneşli havası ile tropik çöl iklimine sahip Dubai, yeni açılan tematik parkları ile yazın son günleri için ideal. Motiongate, Legoland ve Bollywood Dubai parklarının tek çatı altında toplandığı IMB Worlds of Adventure ve Dubai Parks’ta çocuklar kendilerini rüyada gibi hissedecek. İki tonluk dalga havuzu ve Shrek ile Kung Fu Panda temalı aktiviteler çocukların adeta aklını başından alacak.

TARİH MOLASI

Biraz daha sakin bir tatil isteyenler içinse Roma iyi bir alternatif olabilir. Pizzadan dondurmaya çocukları favorisi olan tatları bulabileceğiniz kadim şehir, okul öncesi mini bir tarih ve sanat dersine de imkan sunuyor. Vatikan’ı, meşhur Kolezyum’u, sayısız müzeleri gezebilir ve kente 1-2 saat mesafedeki kasabaları keşfe çıkabilirsiniz.