CLUB MEGASARAY MİSAFİRLERİN KALBİNE CEPTEN GİRECEK

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Antalya Belek’de yer alan Club Megasaray, Uras Oyun Platformunun gerçekleştirdiği yazılım sayesinde, cep telefonlarında oynanabilen Mobil oyunu misafirlerine sunacak.

CLUB MEGASARAY MİSAFİRLERİN KALBİNE CEPTEN GİRECEK

Hazırlıkların tamamlandığı proje ile otel için hazırlanan oyun 2020 yılı yaz sezonunda otelde konaklayan misafirlerin cep telefonlarında oynanabilecek.

Misafir Odaklı Oyunlaştırma Platformu uras.io’nun yöneticisi Genç girişimci Yiğit Yüceer ile Club Megasaray Genel Müdürü Sebahattin Asi bir araya gelerek proje ve projede gelinen son durumu paylaştı.Teknolojik anlamda yenilikleri takip ettiklerini belirten Club Megasaray Genel Müdürü Sebahattin Asi, cep telefonlarında oynanabilen ve otele özel bir oyunu misafirlerine sunarak, onları hem eğlendireceklerini hem de misafirlerin memnuniyet ve isteklerini anında öğrenmiş olacaklarını söyledi.

Oldukça güzel ve başarılı bir çalışma!

Sebahattin Asi “ Club Megasaray olarak her zaman yenilikleri takip etme peşindeyiz. Bu yeniliklerden bir tanesi de özellikle misafirlerimizin eğlenerek, oyun oynayarak aktivitelerimize katılmalarını sağlamak. Oldukça güzel ve başarılı bir çalışma. Misafirlerimiz odalarında yer alan kare kodlardan oyunu yükleyip oynayacaklar. Tüm aktivitelere bu uygulama ile katılıp eğlenceli vakit geçirebilecek. Özellikle Y kuşağı oyun alanında bayağı ilgililer. Bizde bu oyun ile Y kuşağını daha mutlu etmeye çalışacağız. Aktivitelere katılım sağlayıp, misafirlerimizin güzel bir şekilde vakit geçirmelerini amaçlıyoruz. Buradaki en önemli amacımız geri bildirim. Misafirlerimize doldurtamadığımız anketleri bu oyun vasıtasıyla daha kolay bir şekilde doldurtacağımızı düşünüyorum. Bu oyun içerisinde misafirler animasyon aktivitelerine katılıp oyun oynayacaklar, yönetime anında mesaj verebilecek, ankete katılabilecekler. Böylece misafirlerimiz oteli bu uygulama ile çok daha yakından deneyimleme şansı bulacaklar” dedi.

Turizm girişimlerine turizmcilerin inanması çok önemli!

Oyunlaştırma Platformu uras.io’nun yöneticisi Yiğit Yüceer de yaptığı açıklamada ”Turizm girişimlerine turizmcilerin inanması çok önemli. Bu konuda vizyoner yönetici Club Megasaray’ın Genel Müdürü Sayın Sebahattin Asi’ye projemizi desteklediklerin dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.  Resort otellere özel olarak geliştirdiğimiz mobil oyunlaştırmayı Club Megasaray’da da uygulamaya başlıyoruz. Böylece Club Megasaray’ın misafirleri, otel içerisindeki aktivitelere interaktif bir katılabilecekler. Ayrıca uygulama üzerinden kazandıkları puanlar ile ücretli servislerden indirimli olarak yararlanabilecekler. Böylece misafirlere hem eğlence sunarken, hem de indirim kazanma şansı tanınmış olacak” diye konuştu.

Aktivitelerinden puanlar kazanacaklar!

Club Megasaray için hazırlanan Mobil Oyun, Antalya Teknokent’te yer alan Uras Oyunlastirma Platformu tarafından geliştirildi. Oyunda, eğlence programını oyunlaştırarak gün içerisinde yapılan aktiviteleri bir ödül sistemine bağlanırken, oyunu indiren ve oynayan misafirler gün içerisinde yaptığı animasyon aktivitelerinden puanlar kazanacaklar. Elde ettikleri puanlar ile sıralamaya girecek ve liderlik için yarışacak olan misafirlerden dereceye girenler ödüllendirilecek.