ÇATOD VE LIFECON ARASINDA ÇATOD AKADEMİ İŞBİRLİĞİ

ÇATOD bilgilendirme/eğitim platformu markası ÇATOD AKADEMİ, Çanakkale Turizmi ve ÇATOD üyeleri için tüm hızıyla değer üretmeye devam ediyor.

ÇATOD VE LIFECON ARASINDA ÇATOD AKADEMİ İŞBİRLİĞİ

ÇATOD AKADEMİ başlığıyla  gerçekleştirmeye başlayan sektörel eğitim, bilgilendirme, sunum toplantıları kapsamında LIFECON Kişisel & Kurumsal Danışmanlık Firması ile işbirliği antlaşması yapıldı.

Firma sahibi Özge Aretlik ile ÇATOD Yönetim Kurulu olarak yapılan toplantı neticesinde, ÇATOD AKADEMİ online eğitimleri kasım ayının 3. haftası itibari ile başlayacak.

Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"ÇATOD & LIFECON işbirliği çerçevesinde 'Zaman Yönetimi', 'Stres Yönetimi', 'Etikili İletişim', 'Kişisel Başarımızda İş ve Özel Yaşam Dengesi', 'Lider Yönetici Olabilmek', 'Personel Yönetimi', 'Kurumsal Kimlik Yaratmak' ve 'Müşteri İlişkileri Yönetimi' olarak planlanmaktadır. LIFECON Eğitimleri ay içinde 1 veya 2 kez online olarak ÇATOD AKADEMİ Zoom kanalı üzerinden gerçekleştirilecek olup, tüm ÇATOD işletme işletmelerimizin yöneticileri ve çalışanları davetlidir.
ÇATOD AKADEMİ LIFECON EĞİTİMLERİ online toplantılar sonrası ÇATOD YouTube kanalımızdan ayrıca yayınlanacaktır"

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer yaprığı açıklamasında  “ÇATOD AKADEMİ markamız ile Çanakkale ve Ülke Turizmimize değer yaratmak için faaliyetlerimizi hızlandırıyoruz. Bu çerçevede LIFECON Kişisel ve Kurumsal Danışmanlık firması sahibi Sayın Özge Aretlik Hanım’a çok kıymetli emek ve destekleri için teşekkür ediyoruz. ÇATOD Yönetim Kurulumuz olarak LIFECON firması adına Sayın Özge Aretlik ile gerçekleştirdiğimiz antlaşma çerçevesinde ÇATOD AKADEMİ LIFECON Eğitimlerimiz kasım ayının 3. Haftasında başlayacaktır. Bu kapsamda ÇATOD üyelerimiz, tüm turizm paydaşlarımız ile sektörel, kurumsal ve bireysel gelişim alanlarında önemli eğitimler gerçekleştireceğiz. Eğitimlerimiz ÇATOD AKADEMİ Zoom kanalımızda gerçekleştirecek olup, tüm eğitim içeriklerimiz kamuoyuna açık ÇATOD AKADEMİ YouTube kanalımızda yayınlanacaktır” dedi.