CAN YAPI MARKET KEMER’E ÇOK YAKIŞTI

Artık turizm kenti Kemer’in ve Kemerlinin aradığı çok büyük bir Yapı Marketi var. 2004 yılından bu yana Çamyuva’da hizmet veren Can Yapı Market, hedefini büyüterek Kemer Merkezde 1400 m2.lik bir alanda yeni yapı marketini Kemerlilerin hizmetine açtı.

CAN YAPI MARKET KEMER’E ÇOK YAKIŞTI

17 bin çeşit ürünün yer aldığı ve Yeni Mahalle Akdeniz caddesi üzerinde yer alan Yapı Market’in açılması Kemerlileri de Antalya’ya gitmekten kurtardı. Can Yapı Market, sabah 08.00’de açılıyor ve gece 22.00’ye kadar hizmet veriyor.

Kemer’in güler yüzlü ve başarılı İş Adamlarından Durmuş Can’ın hayata geçirdiği Can Yapı Market, güler yüzlü hizmet, kaliteli ürünlerini uygun fiyatla sunma anlayışı ile hizmet veriyor.  Tüm Kemerli hemşerilerini, dostlarını alışveriş için Can Yapı Market’e beklediklerini dile getiren Durmuş Can, “2004 yılından bu yana Çamyuva’da hizmet veriyoruz. Büyümeye devam ediyoruz.  3 ay gibi bir sürede yeni binamızı hazırlayarak Kemer Merkezde faaliyete geçtik. Müşteri portföyümüz genelde Kemer Merkez, Göynük, Beldibi, Kiriş, Aslanbucak, Kuzdere ve Tekirova’dan oluşuyordu. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Kemer Merkezine taşındık” dedi.

Birçok markalı ürünlerin raflarda olduğunu dile getiren Durmuş Can, “  Çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Sıhhi tesisat malzememiz, Nalbur ürünlerimiz var. Elektrik ve elektronik malzemelerimiz mevcut. Birçok markayı Can Yapı Market’te bulunduruyoruz. Kemer’de yaşayan dostlarımızı, arkadaşlarımızı, komşularımızı Antalya’ya alışverişe göndermeyeceğiz. İddia ediyoruz, Antalya’da büyük mağazalarda aradıkları her ürünü mağazamız Can Yapı Market’te bulabilecekler” dedi.