BU YIL ÇOK İYİ BİR YIL DİYEMEYECEĞİM AMA UMUDUMUZU DA KAYBETMİŞ DEĞİLİZ!



Çeşme’nin önemli bir destinasyon olduğuna dikkat çeken Bayhan, “Çeşme,Türkiye’de  popülaritesi en yüksek beldelerden bir tanesi olmak birlikte, insanlar akın akın Çeşme’ye ziyarete geliyorlar. Çeşme’de yapılacak en önemli olan noktalara baktığımızda dünyaca ünlü sörf merkezimiz var. Bir buçuk metre derinliği ve kesintisiz rüzgarı ile beraber dünyanın ikinci sırasında en iyi sörf merkezleri arasında yer alıyor. Bunların dışında gece eğlencesi, denizin güzelliği ve temizliği de tercih sebebi oluyor.  Tüm bunların dışında gurme turizmine baktığımızda deniz mahsulleri ile ilgili inanılma envai çeşide ulaşmak da mümkün. Tatilcilerin Çeşme’de aradıkları her şeyi bulmaları mümkün”dedi.


Çeşme’de yer alan Pırıl Hotel’in Genel Müdürü Kaan Bayhan

Son dakikada tercih edilen bir bölgeyiz!

Geçmişten günümüze Çeşme turizmindeki gelişmeleri  de değerlendiren Kaan Bayhan, son dönem yabancı misafirin Çeşme’ye pek gelmediğini belirtirken, son dakikada tercih edilen bir bölge olduklarını ve daha çok da iç pazara hizmet verdiklerini söyledi. Bayhan, “Sene 1973. Türkiye’de Altınyunus Oteli ile başlayan bir geçmişe sahip Çeşme. Aslında Ege turizmi, Türkiye turizminin bir öncüsü. Şu anda geldiğimiz noktada, bu dönem Çeşme tamamen yazlıkçıların istilası ile turizmden uzaklaşmış, 1973 yılında başlamış olmasına rağmen turizm, sonrasında tekrar istediği noktaya ulaşmış. Şu anda özellikle iç turizm olarak oldukça tercih edilen bir yerdeyiz.  Yurt dışı pazarında ise geçmişte, Rusya, Balkan pazarı, Romanya, Polonya, Almanya, Fransa operasyonlarının çok sık yapıldığı bir yerdi.  Şu anda için sadece iç Pazar olarak yolumuza devam ediyoruz.  İskandinav pazarında bir dönem kaleydi Çeşme. Tabii ki bu pazarları kaybetmekten dolayı çok üzgünüz ama mücadelemize devam edeceğiz.  Bu yıl çok iyi bir yıl diyemeyeceğim ama umudumuzu da kaybetmiş değiliz. Kötü giden bir yıl. Bu kötü giden yılda biz elimizden geldiğince Çeşme olarak birlikte hareket ederek gelirlerimizi yükseltme amacındayız. Son dakikada tercih edilen bir bölgeyiz. Önümüzü göremiyoruz ama gün ve gün forkastlarımızda düzelmeler bizi mutlu ediyor. Her şeye rağmen, bir turizm ülkesiyiz. Bize bunu kimse unutturmaya çalışamaz. Avrupa’da ve dünyada inanılmaz derecede, beğeni toplayan, sahillerimizle, hizmet kalitemizle Çeşme, önderliğine devam edecek”dedi.


Pırıl Hotel’in Genel Müdürü Kaan Bayhan ve Halil Öncü

Tüm plajlara olan yakınlığımız ile önemli bir konuma sahibiz!

Pırıl Otel hakkında bilgiler de veren Genel Müdür Kaan Bayhan, “ Pırıl Hotel, geçmişi 20 yıla dayanan bir işletme. Öncesinde 50 oda ile başlayan apart iken, sonrasında büyüyerek 146 odaya ulaştı. 10 yıl öncesinde tüm renevasyon çalışmaları tamamlanmış ve hizmete devam etmektedir. Termal olarak da hizmet vermekteyiz. Bu nedenle özellikle kış döneminde misafirlerimizin yoğun ilgisini görmekteyiz. Çeşme merkeze 500 metre uzaklıkta olmamız nedeniyle de büyük bir avantaja sahibiz. Çünkü Çeşme’de bir plaj kültürü var. İnsanlar buraya plaj kültürünü tatmaya ve tanımaya geliyorlar. Bizim tüm plajlara olan yakınlığımız ile önemli bir konuma sahibiz. Pırıl Hotel ailesi olarak şu anda rağbet gören tercih edilen bir işletmeyiz” diye konuştu.