BİNLERCE TURİST, DİANA TRAVEL İLE PERGE’Yİ KEŞFEDECEK

Thomas Cook, Neckerman, Bucher ve Öger Tours gibi Avrupa’nın önemli tur operatörlerinin Türkiye temsilciliğini yapan Diana Travel, düzenlediği çevre turları ile Avrupalı misafirlerine ülkemizin önemli değerlerini keşfe çıkarmaya devam ediyor. Düzenlediği turlarla tarihi ve doğal güzellikleri yabancı misafirlerle buluşturan Diana Travel, Türkiye’nin tanıtımına da önemli bir katkı sunuyor.

Tarihi değerlere önem veriyor
Diana Travel, Türkiye’nin tarihi değerlerini ön plana çıkarmak için yine önemli bir çalışmaya imza atıyor. Firma, 2018’in Perge Yılı ilan edilmesi kapsamında Perge Antik Kenti’ne binlerce turist taşıyacak. 2018 programındaki 4 çevre turuna Perge’yi de dahil eden Diana Travel, Avrupa’dan gelen binlerce turisti Perge’yi keşfe çıkaracak. Perge Yılı’nın AKTOB ile birlikte ana destekçisi olan Diana Travel, yaptığı programla tarihi değerlere gösterdiği önemi de gözler önüne serdi.

60 kişilik ekibiyle Perge’deydi
Konu hakkında bir açıklama yapan Diana Travel Genel Müdürü Burak Tonbul, 1977 yılından bu yana Türkiye’nin tarihi ve turistik zenginliklerini tanıtmak için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Düzenledikleri çevre turları ile Türkiye’nin tarihi değerlerini gözler önüne serdiklerini ifade eden Tonbul; “Türkiye, bulunduğu konum itibari ile tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaptı. Dolayısı ile ülkemizin her köşesinde birçok medeniyetin izlerini görmek mümkün. Diana Travel olarak bu zenginliklerimizi her fırsatta misafirlerimizin keşfetmesini sağladık. Bu vesile ile Perge Yılı da bizim çok önemsediğimiz bir konu. AKTOB ile birlikte Perge Yılı’nın önemli paydaşları arasında yer aldık. Perge’de gerçekleştirilen ‘Sezona Merhaba’ kokteyline de profesyonel tur rehberlerimiz, müşteri temsilcilerimiz ve ofis yöneticilerimizden oluşan 60 kişilik ekibimizle katılarak destek verdik” dedi.

20 bin turist Perge’yi keşfedecek
2018 yılında Perge için özel bir çalışma yapacaklarını da söyleyen Burak Tonbul, düzenledikleri 4 çevre turuna Perge’yi de dahil ettiklerini söyledi. Bu turlarla turistlerin Perge’yi keşfetmesini sağlayacaklarını söyleyen Tonbul, “2018 programımızda yer alan 4 çevre turuna Perge’yi de dahil ettik. Bu turlarla en az 20 bin Avrupalı turisti Perge’ye götüreceğiz. Perge’nin muazzam güzelliğini misafirlerimizle paylaşmak bizim için de ayrı bir keyif olacak. Diana Travel olarak geçmişten günümüze tarihi değerlerimizi ön plana çıkarmak için ciddi çaba harcadık. Tarihi zenginliklerimizi tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.