BATMAN REAL KONAK HOTEL QMAWARDS ÖDÜLÜNE ADAY

Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan QM, 11 ülkede oylama heyecanı yaşatacak bu kapsamlı organizasyonda Batman’da yine sadece Real Konak Hotel yer aldı.

BATMAN REAL KONAK HOTEL QMAWARDS ÖDÜLÜNE ADAY

Heyecan ve merak ile beklenen, Türk Turizm Endüstrisinin en önemli ve kapsamlı ödülü olan QM Awards 2020 nin ilk tur oylaması başladı.

Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan QM, 11 ülkede oylama heyecanı yaşatacak bu kapsamlı organizasyonda Batman’da yine sadece Real Konak Hotel yer aldı.Batman’ın kalite ödüllü ilk ve tek oteli olan Real Konak Hotel tanıtım çalışmalarına son sürat devam ediyor. Turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamayı ve kaliteli otelleri Uluslararası arenaya taşımayı hedefleyen QM Awards, Türk turizminin en kapsamlı ödül törenine yaptığı çalışmalar ve araştırmalar sonucunda Batman’ın yüz akı Real Konak Hotel yarışmaya dahil olmayı yine başardı.

Bölge birçok 5* otel olmasına rağmen verdiği üst düzey hizmet ve kaliteli profesyonel otelcilik anlayışıyla bölgede fark yaratan Real Konak Hotel, Batman turizminin tanıtımında büyük rol alacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan; “QM ödülleri; turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenmeye başladığı, ve birçok kategoride Türkiye’nin en iyi otellerinin yer aldığı, Türkiye turizminin en kapsamlı ödül törenidir. Bu yıl 11.kez düzenlenecek olan QM ödülleri çağımızın gerçeklerini kavramış, kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafeler kat etmiş olan otel, yatırımcı ve bölge, kurum ve kişileri takdir ve teşvik etmek için verilen QM ödüllerinde Real Konak Hotel’e yer vermeleri bizleri çok mutlu etti. Petrol Kenti Batman’ımızı turizm sektörü ile dahil olduğumuz bu ödül yarışmasında tanıtma fırsatı yakalamak bizi çok heyecanlandırdı. Qm ödülleri organizasyonunda yer almanın Batman ve bölgemiz için onur verici olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herkesi www.qmawards.com adresine girerek otelimizi tıklamalarını bekliyoruz” dedi.