BAŞARILI EKOTURİZMCİLERE YÖNELİK ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLİYOR

Uluslararası Ekoturizm Derneği,Eko turizmde farkındalık yaratmak ve sürdürülebilir Turizmi teşvik etmek ve bu alanda başarılı insanları onore etmek amacıyla ödül töreni organize ediyor.

BAŞARILI EKOTURİZMCİLERE YÖNELİK ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLİYOR

En az 5 milyon kişinin oy kullanacağı Eko Turizm Ödülleri için Türkiye’den katılım yapacak firmalardan kayıt ücreti alınmayacak.

Eko turizmde farkındalık yaratmak ve sürdürülebilir Turizmi teşvik etmek ve bu alanda başarılı insanları onore etmek amacıyla ödül töreni organize ediyor. Ekoturizm Derneği 1990 yılında merkezi Amerika’da olmak üzere kurulmuş olup 206 ülkede 15 binden fazla aktif üyesi bulunuyor.

Uluslararası Ekoturizm Başkan yardımcılığına getirilip aynı zamanda Avrupa ve Asya’dan sorumlu Başkanı olarak atanan Murtaza Kalender, yaptığı açıklamasında, dül törenini çok önemsediğini,yaklaşık 5 milyon kişinin oy kullanacağı bu ödül törenine ülkemizdeki tüm Turizmciler aday olabileceğini söyledi.

Murtaza Kalender, ülkemize katkı sağlamak maksadıyla 12 Ekim 2020 tarihine kadar Türkiye’den katılım gösterecek olan başvurulardan herhangi bir ücret alınmayacağını belirtirken, “Ülkemizin tanıtımına faydamız dokunsun istiyoruz” dedi ve ekledi:
“Toplam 16 ayrı kategoride ödüllerin dağıtılacağı bu yarışma, Ekoturizm Destinasyonu, Ekolojik Köy, Ekoturizm Tur Programı, Mavi Bayraklı plajlar veya baraj ve nehirler, Ekoturizm dalında yer hizmeti sağlayıcıları, gezginler, fotoğrafçıların en iyilerinin seçildiği kategorileri barındırıyor.Mail desteği için, assist@tieseurasia.com adresinden yarışma platformlarına ulaşabilirsiniz. Milyonlarca kişinin oy kullanacağı bu platforma kaydolarak sesinizi dünyaya duyurabilirsiniz” dedi.
Toplam 16 ayrı kategoride ödüllerin dağıtılacağı bu yarışma, Ekoturizm Destinasyonu, Ekolojik Köy, Ekoturizm Tur Programı, Mavi Bayraklı plajlar veya baraj ve nehirler, Ekoturizm dalında yer hizmeti sağlayıcıları, gezginler, fotoğrafçıların en iyilerinin seçildiği kategorileri barındırıyor.

Başvuru adresi: www.tiesawards.com  

Mail desteği için, [email protected]  adresinden yarışma platformlarına ulaşılabiliyor.