BAŞARAN ULUSOY'DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA "SIKINTI YOK!.."

Sözcü'ye konuşan TÜRSAB Başkanı Ulusoy, yaşanan sürecin dışındaymış gibi davranarak, şaşırtıcı bir tutum sergiledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın aldığı kararın ardından soruları yanıtlayan Başaran Ulusoy, “Hiçbir şey olmuyor. Bir sıkıntı yok. Bizde kavga olmaz. Görevi bırakıyorum artık yeter. Şimdi yönetimin başında seçim işlerini bakanlık heyet ile birlikte yürütecek. Bundan doğal bir şey yok. 2018 yılı turizmde 2017'den daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Ulusoy, tekrar aday olmayacağını açıklarken, kine ve bölünmeye artık gönlünün razı olmadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

ONUR VE KEYİF DUYDUM

“1983 yılında başlayan TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeliğim, günümüze kadar muhtelif zaman aralıkları ile süre geldi ve 1999 yılından bu yana geçen onsekiz yıllık süre içerisinde de Yönetim Kurulu Başkanı olarak sizlere, sektöre ve Birliğe hizmet vermeye devam ettim.

İfade etmeliyim ki, benim için her anı büyük bir onur ve keyif dolu olan bu uzun zaman dilimi, daima hayatımın en özel bölümünde muhafaza edilecektir.

Ancak, camiamızda artık kavgaya, kine ve bölünmeye gönlüm razı gelmiyor. Zira devir, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme, kenetlenme devridir.

YAŞANANLARI KABUL EDEMİYORUM

Ancak, yaşadığımız ve hiç alışık olmadığımız bu gergin süreç şahsım üzerine kurgulanarak devam ettirildiğinden ömrünün büyük bir bölümünü bu sektöre ve Birliğimize hizmet ederek geçiren bir büyüğünüz olarak kabullenme sınırımı aşmış bulunmaktadır.”

Kaynak: http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/kultur-bakanligindan-tursab-aciklamasi-2113601/