ANTALYALI TADIM USTALARI LEZZET ŞÖLENİ YAŞADI

Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, The Grill House’da buluştu

ANTALYALI TADIM USTALARI LEZZET ŞÖLENİ YAŞADI

Gastronomi sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği’nin Antalyalı üyeleri, Konyaaltı’nın gözde mekanlarından The Grill House’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Kusursuz bir ortamda gerçekleşen yemekte, otelin mutfak ve servis ekibinin hazırlayıp sunduğu birbirinden lezzetli yemekler gurmelerden büyük beğeni aldı.

Chaine des Rotisseurs Antalya yönetiminin düzenlediği geleneksel yemek öncesi bir kokteyl verildi. Kokteylde konuklara Leona Merlot, Leona Chardonnay ve Leona Blush şarapları eşliğinde küçük lezzetli kanepeler ve Fingerfood ikramı yapıldı. Antalyalı tadım ustalarına bir lezzet şöleni yaşatılan yemeğin başlangıcında ise Gorgonzola, Parmesan ve Gouda’dan oluşan peynir tabağı ve Pesto sos ile hazırlanan Misket Mozarella Salatası sunumu yapıldı. Ana yemekten önce bir başka lezzet ise Deniz Mahsullerinden oluşan Risotto tabağı oldu. The Grill House’un özel yemeği Kaşarlı Köfte, Antrikot ve Kuzu Pirzola tabağı ise ana yemek olarak ikram edildi. Yemeğin sonunda misafirlere tatlı ve organik ürünlerden oluşan meyve ve çerez tabağı sunuldu.

Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı M. Nihat Tümkaya, gecede yaptığı konuşmada The Grill House işletmecisi Timur Karademir, Restoran Şefi Ulaş Türümen, Servis Şefleri Ümit Asil ve Himmet Kılınç,  Mutfak Şefi Kemal Adıbelli, Yardımcısı Mustafa Zeki Özelbistan ile mutfak ekibine Yönetim Kurulu adına teşekkür etti ve derneğin plaketlerini sundu.