ANTALYA TURİZM FUARI'NDAN 2021 İÇİN MORAL,MOTİVASYON VE GÜÇ!

Yurtdışından 2000’nin üzerinde acentenin katılımıyla ATF- Antalya Turizm Fuarı, dünya ve Türk turizm endüstrisine gelecek projeksiyonları, fırsatları ve kazançları sunacak.

ANTALYA TURİZM FUARI'NDAN 2021 İÇİN MORAL,MOTİVASYON VE GÜÇ!

Yeni ve yenilikçi yapısıyla Turizmin Kalbi Antalya Turizm Fuarı Türk turizmine güç kazandıracak.  Bu yıl ikincisi 26-27 Ekim 2020 tarihinde Antalya Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ATF, Antalya’da yarattığı sinerji ile 2021 yılına moral ve motivasyon sağlayacak.

Antalya Turizm Fuarı, 2000’in üzerinde yabancı seyahat acentesi ile birlikte 26-27 Ekim  2020 tarihinde üst düzey turizm profesyonellerinin katılımıyla sektördeki en verimli fuar olacak. İş-birliği, iş-fırsatı ve iş-bilgi paylaşımı imkanı sunacak olan ATF,  profesyonel bir platform olarak fuarcılık alanında 2020 yılına damgasını vuracak.  Genelgeler çerçevesinde hijyen ve Covid-19 önlemlerini en üst seviyede sağlayacak olan ATF, aynı zamanda 24 saat havadaki partikülleri temizleyen ozon sistemiyle katılımcılara güvenli bir ortam sunacak.

Ortak Kazanç Ortak Gelecek

GMT Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ATF, ulusal ve uluslararası tur operatörleri, offline ve online seyahat acenteleri, konaklama tesisleri, havayolları, ulaşım firmaları, rekreasyon alanları, bilişim teknolojileri, gastronomi, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan ve hizmet eden tüm paydaşları ortak duyguda, ortak kazançta ve ortak gelecekte buluşturarak Türk turizminin mücadelesinde motivasyon yaratacak.

Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral konu hakkında; “ Türk Turizm endüstrisinin yeni bakış açılarıyla gelişimine katkı sumak ilk öncelikli amacımız.  Konaklama ve seyahat sektörünün ekonomik verimliliğini artırmak, hizmet ve ürün sağlayıcıların çalışmaları için yeni fırsatlar sunmak, seyahat üreticilerini ve gezginleri Türkiye’de tatile teşvik etmek, endüstrinin gelecek adına daha iyi hazırlanmasına yardımcı olacak programlar geliştirmek en önemli ilkemiz.  ” dedi.

2021’e Dair İlk Profesyonel Öngörüler Antalya’da Konuşulacak!

ATF Antalya Turizm Fuarı 2020 konu ve konuşmacılarıyla bu yıl da ses getirecek. Gm Turizm ve Yönetim Dergisi’nin online mecralarda başlatmış olduğu Gm TALKS programı coşkusu ATF Fuar alanına taşınacak. Türkiye’nin ana pazarlarıyla ilgili sahanın uzmanları öngörülerini ve planlamalarını  katılımcılarla paylaşacak.

Turizm Memleket Meselesidir, Vazifemiz Memlekete Hizmettir

Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral konu hakkında;  “2019 yılında 150‘ye yakın profesyonel ile 12 ana başlıkta sivil insiyatif ile hazırlanan ilk Turizm Swot analizine imza atmanın haklı gurunu yaşadık. Bu yıl ise GM Talks’ta bulduğumuz samimiyeti ve fikir zenginliğini ATF’de sahneye taşıyacağız. Türk turizminin en önemli kaynak pazarlarının uzmanları ile bilgi paylaşımı yaparak turizm endüstrisinin gelecek projeksiyonuna ışık tutacağız. Birçok kez altını çizdiğim gibi turizm bir memleket meselesidir. Vazifemiz de memlekete hizmet etmektir.” dedi.