ANTALYA’NIN ÇOCUKLARI İMZA GÜNÜNDE BULUŞUYOR

Antalya’nın ilk romanı olarak tanıtılan Antalya’nın Çocukları isimli kitap 9 Eylül 2018 günü saat 14.00-18.00 arası Markantalya AVM önü Antalyaspor Store’da okurlarıyla buluşuyor

ANTALYA’NIN ÇOCUKLARI İMZA GÜNÜNDE BULUŞUYOR

Antalya’nın ilk romanı olarak bilinen “Antalya’nın Çocukları” isimli kitap, okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Kitap için 9 Eylül Pazar günü Markantalya AVM önündeki Antalyaspor Store’da imza günü düzenlenecek. İmza gününe kitabın yazarı Tansu Duran dışında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor’un Antalyalı futbolcuları kaptan Zeki Yıldırım, Musa Nizam ve Osman Çelik katılacak.

ASIL SAHİBİ ANTALYALILAR

Yazar Tansu Duran “Uluslararası piyasayı hedefleyerek çıktığımız yolun ilk durağı kitabın doğum yeri ve başkarakteri olan Antalya olacak. Antalya sevgimizi edebi boyuta taşıyıp tüm Dünya okurlarıyla buluşturmayı hedefliyoruz. “Antalya’ya gitmenin en kolay yolu” sloganıyla sunduğumuz kitap okurlarını Antalya’ya getirecektir. İlk baskımızı özel bir imza günüyle kitabın sahiplerine sunmak istedik. Kitabın yazarı benim, ama asıl sahibi Antalya halkıdır. Bu nedenle çok sevgili başkanlarım ve sporcu arkadaşlarım bu özel güne gelerek kitabı sahiplendiler” dedi.

AYRICALIKLI OKURLAR

Ayrıca merakla beklenen “Kutsal Yara” adlı kitabın Antalyalı yazarı Tufan Öztürk de yeni kitabının ilk imza gününü bu etkinlikte gerçekleştirecek. Bir Antalya markası olan “Antalya Gazozu” da bu özel günde okurlara ikram edilecek. İmza gününde kitap alan okurlar için sürprizler hazırladıklarını belirten Yazar Tansu Duran, “Bu özel imza gününde kitabı edinenler gelecekte özel fırsatlara sahip olacaklar. Çünkü Antalya’nın Çocukları, bir kitaptan çok daha fazlası. Tüm Antalyalıları kitabın ilk baskısına sahip olma ayrıcalığını kazanmaya davet ediyorum” dedi.