ANTALYA DTO BAŞKAN ADAYI AHMET ÇETİN:'SEN BEN YOK, BİZ VARIZ!'



Antalya DTO (Deniz Ticaret Odası )’nun 4 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ahmet Çetin, denizcilerin sorunundan ancak bir denizcinin anlayabileceğini söyledi.



Ahmet Çetin, “Ben 35 yıllık denizciyim. 22 yıl kooperatif başkanlığı yaptım. Bu tecrübelerim 2009-2013 yılları arasında İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis Üyeliği ile devam etti. Tecrübeli, sürekli sektörün içinde olan birisiyim.  Tüm üyelerimizin daha da iyi noktalara gelmesi için çaba göstereceğim. Bütün deniz sektörü temsilcilerimizin tamamını 4 Nisan 2018 günü oylarını kullanmaya davet ediyorum. Çok katılımlı bir seçim olursa Odamız çok daha güçlü hale gelecektir. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Sen. Ben, yok biz varız.  Biz her zaman denizciler olarak herkese kucak açacağız. Bütün gücümüzü harcayacağız. Seçimi kazandıktan sonra tüm zamanımızı da herkesi kucaklayarak buna harcayacağım. 35 yıllık tecrübem ve tüm ekibimiz ile birlikte Deniz Ticaret Odamızın gelişimi ve üyelerimizin geleceği için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


Denizcilerin sorunundan ancak bir denizcinin anlayabileceğini söyleyen, Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) başkan adayı Ahmet Çetin Halil Öncü'ye konuştu.