AKAY TRAVEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Akay Travel Baltık pazarının lider tur operatörü Novaturas ve en başarılı alt acentalarını Regnum Carya’da ağırladı.

Novaturas, Litvanya-Letonya-Estonya ülkelerinin en iyi satış yapan acente sahiplerini başarılarından dolayı Regnum Carya’da düzenlediği canlı müzik eşliğindeki bir yemekte plaketle ödüllendirdi, Ayrıca Akay Travel da Regnum Carya’ya gösterdiği misafirperverlikten ötürü bir  teşekkür plaketi sundu.

Novaturas’ın üst düzey yöneticileri ve acenteleri için düzenlenen Gala yemeğinde ise Türk turizmcileriyle bir araya gelindi.  Bu özel geceye ev sahipliğini de Gloria Golf Resort Oteli yaptı.

Akay Travel Genel Müdürü Ethem Okudur gecenin başlangıcında yaptığı konuşmada  “1996 yılından beri bu pazarlardan turist getirdiklerini, uzun yıllardır birlikte çalıştığı Baltık ülkeleri pazarının lideri olan ve bu yıl 20. Yılını kutlayan operatörleri NOVATURAS üst yönetimi ile birlikte  Litvanya, Letonya ve Estonya ülkelerinde en iyi satış yapan acentaların sahipleri ve genel  müdürlerinin Antalya’da ağırlamakdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 2020 sezonuna çok iyi hazırlandıklarını ve Novaturas’ın pazar liderliğini sürdüreceğini belirtti.  Ayrıca Baltık pazarının 2015’deRus turistlerin gelmediği sezonda, 2016 sonrası Batı Avrupa ve Almanya pazarlarının ülkemizi ziyaret etmekte tereddüt ettiği yıllarda bile kapasitesini arttırarak Antalya operasyonuna devam ettiğini, dolayısı ile bu pazarların diğer pazarlar gibi sadece iyi gün dostu değil, kötü günlerimizde de Ülkemizin yanımızda olan nadir pazarlardan biri olduğunun altını önemle çizdi.

Ayrıca turizm sektörünün temsilcilerinden AKTOB Baskan Yardımcısı Kaan Kavaloglu, ALTİD Başkanı Burhan Şili,  KETAV Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz ve Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş’in konuşmaları ile devam eden gece,  Novaturas Ceosu Audrone Keinyte’nin  Türkiye’de uzun yıllardır Akay Travel ile birlikte partnerlik yapmaktan büyük onur duyduklarını dile getirdiği konuşması ve Akay Travel’a ve Gloria Golf resort’e verilen plaket ile devam etti.  Sonrasında davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca keyifli anlar yaşadılar. 

Antalya’da kaldıkları süre boyunca çok güzel vakit geçirdiklerini ayrıca Antalya’nın daha önce görmedikleri güzelliklerini keşfettiklerini ifade eden Acenteci grup, satışlarını Antalya’ya daha da yoğunlaştıracaklarını ve Novaturas’a desteklerinin devam edeceğini dile getirdiler.