AHMET ÇETİN: 2018 SEZONUNUN TÜM SEKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ!

AHMET ÇETİN: 2018 SEZONUNUN TÜM SEKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ!



Çetin, “İlk icraat olarak büyük bir ihtiyaç olan Üçağız Bölgemizde İskele montajlarını başlattık. İstanbul ile görüşerek finansal konuda onay aldık. Bugün itibarı ile montajlarımız başladı. Üçağız Kooperatifi bu işi yapıyor ve bizde İstanbul’dan aldığımız onay ile destekliyoruz. Bu konuda büyük bir sıkıntı da bölgede çözülmüş olacak” dedi.



Sezonumuz açıldı, yeni sezonumuz hayırlı olsun!

Yeni sezon için hayırlı olsun dileklerinde de bulunan Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “2018 sezonunun tüm sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.  Sektörümüzün sorunlarını elimizden geldiğince ekibimiz ile birlikte çözmek adına çalışıyoruz. Seçimden önce söylediğimiz gibi, Antalya Deniz Ticaret Odamızın hepimizin odası olacağıydı. Kapımız bütün üyelerimize, dostlarımıza, sektörümüze açık. Oda olarak yardımcı olabileceğimiz her türlü yardıma hazırız. Sezonumuz açıldı. Yatçı arkadaşlarımız bakımlarını yapıyorlar. Ziyaretlerimizde de görüyoruz. Hepsi yatlarını yavaş yavaş denize indirmeye başladılar. Su Sporu yapan arkadaşlarımız ekipmanlarını hazırlayıp sezona hazır geldiler. Su Sporları konusunda bazı sıkıntılar var. Özellikle Manavgat Bölgesinde bu çok daha fazla. Bu konuda da Oda olarak çözüm arayışlarımız var” diye konuştu.



Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz…

Göreve geldikleri günden bu yana üyelerin ziyaretlerine teşekkür eden Başkan Çetin, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun sektöre olan ilgisi ve desteğine de teşekkür ederek “Yaklaşık 15 günden bu yana görevimizin başındayız. Dostlarımız hayırlı oldun ziyaretlerini sürdürüyor ve buda bizi çok mutlu ediyor. Bizde bu zaman içerisinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sayın Valimizi ziyaret ettik. Batı Belgemizdeki üyelerimize teşekkür ziyaretlerimizi bitirdik, önümüzdeki günlerde de doğu bölgemize olan ziyaretlerimiz olacak. Vali Beyi ziyaretimizde, sayın Valimizin ilgisi karşısında çok mutlu olduk. Sayın Valimizi odamıza ve yönetimimize her zaman destek vereceğin söyledi. Deniz Sektöründeki sorunları çok iyi biliyorlar ve destek vereceğini ilettiler. Bizde kendisine özellikle teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.