ACCOR OTELLERİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu, dünyaca ünlü markaları ve etkinlik profesyonellerini ağırlayan ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nde, “Exhibition by Turkish Airlines Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı’nda açtığı stantla “En İyi Stant” ödülünün sahibi oldu.

ACCOR OTELLERİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, pandemi süreci nedeniyle alınan üst düzey önlemlerle İstanbul Kongre Merkezi-ICC/ Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleştirilen

Ace of M.I.C.E Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nde, “Exhibition by Turkish Airlines Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı’nda açtığı stantla “En İyi Stant” ödülünü aldı. Accor Otel Grubu, 2014 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı’nda açtığı stantla ödüle layık görüldü. Accor Otelleri’ne ödülü Klass magazin genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü Muammer Kapucuoğlu tarafından takdim edildi. Ödülü Accor Otelleri adına, Accor Satış Ofisi Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürleri, Burçak Özkaragöz ve Caner Karamahmut teslim aldı. ACE of M.I.C.E. Awards; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı ve Türkiye MICE sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedeflerken, sektörün Oscar töreni olan ilk ve tek organizasyonu olarak değerlendiriliyor. Accor Otelleri’nin “En İyi Stant” Ödülü ile onurlandırıldığı ace of M.I.C.E Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri, Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman'ın başkanlığında ve Turizm Medya Grubu organizasyonuyla gerçekleşti.

Toplantı ve etkinliklerde güvenlik ve refah

Ace of M.I.C.E Awards Etkinlik ve Toplantılar Ödülleri’nde “En İyi Stant” ödülünü alan Accor Otel Grubu, etkinlik ve toplantılarda tüm markalarında ve Türkiye’deki tüm otellerinde yüksek hijyen ve temizlik standartları uyguluyor. Accor'un küresel temizlik ve önleme standartları; test, denetim ve sertifikasyonda dünya lideri olan Bureau Veritas tarafından geliştirilirken, otel personeli her zaman ve tüm toplantılarda konukları maskeli ve tüm sıhhi önlemler konusunda eğitilmiş olarak karşılıyor. Tüm toplantı odalarında yapılması gerekenler posterlerle gösterilirken, güvenlik mesafesini vurgulayan işaretler yer alıyor. Molalar sırasında ve her toplantının sonunda temizlik gerçekleştiriliyor. Türkiye’deki tüm Accor Grubu otellerinde toplantı ve etkinlik alanlarının kapasiteleri sosyal mesafeye uygun bir şekilde yeniden yapılandırılırken, oteller bu yeni düzenlemeye uygun olarak servis veriyor. Güvenlik ve hijyen tedbirleri doğrultusunda kahve molalarındaki büfelerde teması azaltmak için toplantı katılımcılarına otel personeli bizzat servis gerçekleştiriyor. Toplantılarda ve etkinliklerde her katılımcıya bir “ALL Protection Kit” verilirken, salonlarda ve etkinlik alanlarında bol miktarda dezenfektan noktaları bulunuyor.

Tüm yeni üyelere “500 hoş geldin puanı”

Tüm bunlara ilave olarak Accor Otel Grubu, tüm dünyada Mart 2021’e kadar sürecek MICE Kampanyası kapsamında etkinlik ve toplantılar için, “ALL Meeting Planner üyelerine özel” 2 kat daha fazla puan ve Türkiye’de tüm yeni üyelere 500 Hoş geldin puanı armağan ediyor.